Nieuws

Opnieuw een succesvolle deelname aan de Light and Building 2016 in Frankfurt.
Don Quichotte B.V. was op de Light and Building voor de vijfde keer een vertrouwd aanspreekpunt als het gaat om bevestigingen van buizen, kabels en leidingen.

Veel geïnteresseerde bezoekers kwamen voor onze stand naar Frankfurt. Bij de 4 etalageblokken konden zij ons complete gamma van producten op het gebied van Bevestigen en vasthouden, Verdelen en verbinden, Vastzetten en doorvoeren alsook Preventie en protectie bekijken. Aan onze werktafel lieten we een greep uit onze producten aan de bezoekers zien, zo konden zij zichzelf overtuigen van een gedegen kwaliteit en functionaliteit.

Deze beurs-editie kon men op 2 beeldschermen onze 4 productvideo’s onder de toepasselijke naam van “Baustellen TV” bekijken. “Baustellen TV” kan u ook op ons YouTube kanaal bekijken.

Thuis op de bouwplaats, niet alleen onze tot spreekkamer veranderde bouwkeet liet zien dat we het serieus aanpakken en graag waren we aanspreekpunt voor demonstraties aan onze werktafel, waar we gevraagd en ongevraagd lof en verbetervoorstellen kregen. De door ons gratis aangeboden catalogus en monsterzakjes waren erg in trek.

Wij kijken met een tevreden gevoel terug op een succesvolle, maar ook intensieve, 6 dagen Light and Building. Veel Europese bezoekers, maar ook van ver over de oceanen, bijvoorbeeld uit Nieuw Zeeland waren enthousiast over onze productontwikkeling.

Graag zijn wij in 2018 weer met nieuwe ontwikkelingen en onze vertrouwde bouw wagen weer van de partij op de Light and Building