Nieuws

„At home on the building site”

Het was van verre te zien wanneer je door hal 3 liep tijdens de Fastener Fair Stuttgart 2019!

De Don Quichotte Stand stond er weer prachtig bij, wat heeft bijgedragen aan het uitstekende resultaat dat gedurende deze beurs behaald is. We hebben veel relaties op onze stand welkom mogen heten en daarmee was het de gehele beurs een komen en gaan van zowel oude bekenden als nieuwe gezichten.

Kortom, de Fastener Fair Stuttgart was dit jaar voor het Don Quichotte team een groot succes en we kijken alweer uit naar de volgende editie in 2021!

Here you find an article about Don Quichotte showcasing its innovative products and solutions in hall 3, stand 2018, at Fastener Fair 2019.

 

High-quality hardened steel nails

Here editor Will Lowry speaks to Jan-Willem van der Wijngaart, general sales manager at Don Quichotte B.V, about the hardened steel nails market and the challenges of being a Dutch manufacturer.

 

Om de beursstand van Don Quichotte voor de afgelopen Light + Building klaar te stomen, is de slogan aangeslepen, de catalogus geüpdatet en zijn de nieuwe producten tentoongesteld. De wereldmarktleider in geharde stalen nagels produceert met elan en precisie producten voor de installateur en bouwvakker. Een plug is geen plug en een nagel is niet zomaar een nagel.

"Thuis op de bouwplaats" en op de Light + Building succesvol.